Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /customers/2/4/2/socialnews.se/httpd.www/wp-content/plugins/caldera-forms/classes/core.php on line 3732 Social News - nyheter från svenska företag
Information från LUC of Sweden

Vackra smycken för alla hästälskare

Här är accessoarerna som gjort succé hos hästälskare världen över.
LUC of Sweden säljer handgjorda och lyxiga smycken designade efter bett, hästskor och stigbyglar – perfekta alla hjärtans dag-presenter till alla hästälskare.
– Hemligheten är att alla smycken är skalenliga. De ser ut som de gör i verkligheten, säger grundaren Lena Carlsson.

Vilket smycke vill du ge bort?
Betthalsband i silver
Hästskoring i silver
Stigbygelarmband i silver
Bettarmband i guld
Kandarkedja i guld

Från betthalsband och hästskoringar i silver till bettarmband och kandarkedjor i finaste guld.
LUC of Sweden gör hästinspirerade smycken i alla former och prisklasser, smycken som gjort jättesuccé bland hästälskare världen över.

Den perfekta presenten till alla hästälskare – här hittar du LUC of Swedens vackra smycken

“Extremt bra respons”

– Jag får extremt bra respons när jag är ute på mässor och tävlingar och fått en hel del uppmärksamhet i hästtidningarna, det känns väldigt kul att smyckena är så uppskattade. Sen har jag väl haft en del tur, att många kända ryttare har hittat mig, både svenska och internationella, säger Lena Carlsson, som är gemmolog och innehar ett mästarbrev i ädelstensslipning.
Varför LUC of Swedens smycken blivit så omtyckta bland hästälskare? Lena Carlsson tror att hon vet svaret.
– Hemligheten är att alla smycken är skalenliga. Betten i armbanden har samma proportioner som ett riktigt bett. Detaljerna i smyckena ser ut som de gör i verkligheten helt enkelt, säger hon.

Här ser du LUC of Swedens vackra smycken – hitta din favorit redan i dag

“Tål att användas”

En annan stor fördel med LUC of Swedens smycken är att de inte bara är vackra att se på, de är gjorda för att vara praktiska när man rider och för att tåla de hårda tagen i stallet och på hästryggen.
– Det är smycken som tål att användas! Det måste de vara för att tilltala folk som sysslar med hästar. Och slits de så kan man lämna in dem till mig för att sula om dem, precis som hos skomakaren. Jag har flera trogna kunder som rider professionellt, de lämnar in sina smycken för service en gång om året, säger Lena Carlsson.